Amandas Liv

2014-04-17
12:40:54

Tips-inlägg/Haul
Hej! Jag tänkte börja med tips-inlägg där jag visar saker jag gillar och som jag tycker ni borde checka in! Vi börjar med ett litet spel på mobilen som är My Singing Monsters om du vill ha lite basmusik medans du spelar! ;) Och den andra saken är Läkerol som blir godis! Jag testade den och mmm! Det är ju självklart den nya smaken Rasberry & Lemongrass!
 
 
Och i Tisdags, (igår) så var jag på stan och köpte två saker! En ring i Silver från Glitter!
 
 
Och från butiken kunde man även få en tidning med olika tips på håruppsättningar med deras produkter! Det som är bra är att dom är så söta och dom visar även allt du behöver till uppsättningen. Och har ni varit inne där och sett den men inte fått en? Då ska du fråga om du får ta en! För den är så bra! PUSS&KRAM! 

2014-04-14
12:16:50

Mina Älsklingar!♥
 

2014-04-07
12:28:08

Favoritfilm - Filmtips
HEJ. Igår såg jag en film. Spiderman, som numera är min favoritfilm. Ni kanske tycker det är en typisk Pojkfilm men det är faktiskt Kärlek med. Jag tycker att när ni får chansen att se denna film så ska ni det. Ta tid på er!
Emma Stone  och  Andrew Garfield. Efter inspelningen av filmen med rollerna Gwen och Peter. Så har dom fortfarande varit ett par. Jag har hört mycket av/från filmen och jag är glad att jag såg den. Jag tycker han är så snygg också! Så. Ta tid och se filmen. ♥Ha det gött. HAJJ!♥

2014-04-06
17:22:27

Favoritlåt - Hittade den idag
Wanna hear you beating heart tonight. Before the bleeding sun comes alive. I wanna make the best of what is left, hold tight. And heart my beating heart tonight. ~ Ellie Goulding - Beating Heart ~

2014-04-01
20:32:24

FÖRLÅT!
Hej och förlåt för att jag inte har skrivit här på bloggen! Men det har hänt så mycket senaste tiden och jag har mycket med skolan, och jag blev sjuk igår! Trevlig... Not!! En bild från idag!