Amandas Liv

2013-04-25
18:46:00

Mina skolavslutning/bad-kläder!
Hej, nu ska jag visa vad jag ska ha på skolavslutningen och mina nya mad kläder! Bikini Usa
 
 
 
Och min skolavslutnings-klänning, från BonPrix och detta är storlek 32-34
 
 
 
Hoppas att jag kan fixa bättre bilder... =) Glöm inte att fråga frågor om ni har några! Och kommentera om ni har något... Hejdå! Från en Rock of Ages älskaren Amanda! ♥

2013-04-25
17:59:33

Sen!
Nu ska jag äta, så inlägg kommer efter maten!♥

2013-04-21
14:34:31

Trötter!
Hej, idagär jag en trötter! Jag har sovit i husvagnen och varit med två småbarn det senaste dygnet! Jag gillar dom, men dom är  ibland lite för mycket! Hoppas eran helg varit bra, för den börjar gå mot sitt slut nu. Och skolan börjar redan imorrn. Detta inlägg blir kort för snart ska maten ätas och sedan tv-stund med hela fam. och lite gott! Hejdå!
 

2013-04-19
18:33:05

Skolavslutning!
Hej, ni kanske blev lurade av rubriken och det är så att jag hade tänkt att visa mina kläder när dom kommit! ( Jag har beställt dom från bonprix ) Men istället hade jag tänkt att berätta om mig! Jag heter Amanda och är 11 år och går i klass fem. Jag har världens underbaraste vänner och klasskamrater! Jag älskar dom! Och jag bor med min mamma pappa och lillasyster, Jag har fem djur också vi har hunden Atlas som är nio
Leonberger om någon undrar
 
 
 
Och två katter som heter ( min ) Tiger ( Syrrans ) Tudor och tyvär har jag ingen bild, dom båda är 6 år! Och så har vi två gerbiler och ni som inte vet så är det sådanna!
 
 
Den första var syrrans och heter Smulan och den här ovanför är min och heter Honung och dom är systrar, vill ni se hur aktiva dom är så ska ni gå in på youtube och söka 123lolaska och där är det " Våra gerbiler "
Och sedan vidare jag kan vara en nörd! För... Jag har glasögon och hörapparater, Jag hör sämmre men inte så dåligt att jag inte kan gå i en vanlig klass, men i klassen har vi tre lärare två slöjdlärare, vi är därimot tre tjejer och fjorton killar och hälften av dom är skitdryga! Min musikstil är nog Demi Lovato Heart attack och One Direction Summer love men nu kallar maten så det får vara slut för idag men jag ska snabbt visa mina ny målade naglar som är i rosa och blått!
Nagelacken från kicks och kostar 25:- st men dom här är glittriga! Jag ska skriva mer imorrn! Glöm inte att kommentera frågor eller sånt ni vill påpeka så tar jag emot det! Men nu blir maten kall! Hejdå!

2013-04-18
15:02:00

Spöken hit och spöken dit!
Hej, när ja var uppe nyss så var dörren öppen och det är det aldrig öppen om ingen är där!
Så spökar det? Det är frågan... Anden i glaset funkar det då? Är det värt ett försök? Iallafall så ska jag och tre vänner köra det!

2013-04-17
19:08:34

Tror du på spöken?
Hej, jag kommer inte att skriva om mig eller så för... Eh ja, ni kanske inte tror på mig men jag har sett ett spöke eller väsen! Jag håller på att lära mig reglerna till Anden i glaset och det ska jag och min syrra och kompis ska köra när hon sover över! Och ni får tro vad ni vill men detta är sant! Jag ska skriva om det fungerar, men det blir inte förens om en månad eller så men detta kan bli lite läskigt men man ska inte vara rädd för rädsla visar negativt och påverkar ens liv! Man ska inte skratta! Jag återkommer imorrn! Kram/ Amanda♥

2013-04-16
16:23:27

Hej!
Hej, jag heter Amanda och är 11 år och kommer blogga om lite allt möjligt! Men mest om mina tankar och mitt liv! Jag kommer att göra den här bloggen till en, jag som en dator-dagbok! I nästa inlägg så kommer jag att berätta mer och göra det första dagboksinlägget! Hejsvejs! XoXo!

2013-04-16
16:14:07

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.