Amandas Liv

2014-06-30
14:56:31

Halloj!
Idag har inte jag tid att skriva här, så jag kommer berätta det som jag och min tremänning har gjort, kanske att det till och med blir på onsdag! Men hare bra tills dess!❤

2014-06-29
11:46:00

What's On My SGS4
Nu blir det bilder av min mobil, först där alla appar finns på den lilla typ fyrkanten, sen blir det två bilder på min hemskärm som jag använder, de andra sidorna är kvar från när jag fick den! Och det har jag inte ändrat på! Men vi börjar med alla appar! OBSERVERA! Jag har en Samsung Galaxy S4, och på bilderna jag har på min hemskärm, så är det en app som jag har fått ikonerna till apparna ifrån! Som heter CocoPPa!
 
 
 
 
 
Tyvärr missade jag en bild, men det var bara med lite appar!  Men det kanske ni ser om det blir en ny! Men vill ni vet hur orginalet på bakrunden såg ut så var det den här!
 
 
 
 
Killarna är: Högst upp, Luke Hemmings från 5SOS (5 Seconds Of Summer) & Den nedre Jamie Campbell Bower som finns i flera filmer men som jag typ föll för, haha, i The Mortal Instruments City Of Bones! 
 
 
Men hoppas ni gillade det så hörs vi!

2014-06-29
11:13:50

Idag
Idag så for min lillasyster med en kompis och ska vara borta två nätter kanske till och med tre nätter! Medans jag stannar hemma och ska ha min underbara tremänning här i två nätter! Det ska bli så kul, jag har fyra filmer vi ska välja mellan: The mortal instruments city of bones,  21 jump street, grown up's och grown up's 2! Och jag har också märkt att min trafik här på bloggen har ökat!❤❤❤ Tack för det!

2014-06-28
17:44:00

Nyheter
Hejsan, idag så är ju mobilen väldigt behövd över allt och dom som läser min blogg nu på mobilen, grattis! Jag har just gjort en bättre sida för mobilerna, för att öka trafiken här också! Men nu ska jag visa det jag köpt!
 
 
Från Gina Tricot: Rosa tröja.
Kostar: 199 kr
Heter: Lilly Sweater Pearl
 
 
 
 
 
Från Gina Tricot
Kostar: 199 kr
Heter: Leia Sport Sweatpants Black
Text: Come On
 
 
 
 
 
Från Intersport
Kostar: 399 kr
 
Fick inte perfekta bilden men, ungefär så ser dom ut! Och så köpte jag ju ett underklädesplagg som jag inte kommer visa!
 
 
Men hoppas ni är nöjda med detta inlägget så hörs vi!

2014-06-28
11:04:57

Haul:en kommer!
Hejsan, jag köpte igår två par mysbyxor, en tröja & ett underklädesplagg, och det kommer jag visa men inte underkläderna! Så det kommer upp idag eller imorgon! Men de är så mysiga och snygga! Så vi hörs!❤

2014-06-27
10:20:35

Hejsan!
Idag kommer det bli stan för mig, och om jag köper något kanske jag kan visa det!❤

2014-06-26
18:48:00

Andra Favoriter!
Film: The Mortal Instruments City of bones
 
Serie: Glee
 
Glass: X-pop
 
Bloggerska: Misslisibell
 
Band: One direction
 
YouTubare: Nellie Berntsson
 
Godis: Tutti Frutti, kanske
 
Social Media: SnapChat
 
Djur: Gillar många Djur!:)
 
Låt: She Look's so perfect!
 
 

2014-06-26
18:40:00

Korta Favoriter!
Nu ska jag skriva favoriter på olika kategorier! Alltså bara sjriva vad jag gillar bäst av varje, förstår ni inte, fortsätt läsa!
 
 
Film: Dear John
 
Serie: Pretty Little Liars
 
Glass:  Magnum
 
Godis: Choklad
 
Social Media: Instagram
 
Djur: Hund/Katt
 
Band:  5 Seconds of summer
 
Låt:  Don't stop
 
YouTubare: Misslisibell
 
Bloggerska: Nellie Berntsson
 
Jag kom inte på några fler saker! Men sen kommer jag göra de jag hade valt efter typ min näst älskade film! Och ett där jag väljer en av sakerna som skrivits upp! Förtår ni inte? Då får ni se! Ha det bra så hörs vi!
 
 
 
 
 

2014-06-24
10:48:39

Promenader
Hej, igår så tog vi Elvis, på första promenaden i skogen. För han går upp i vikt så fort att kroppen inte orkar bära honom riktigt! Haha, så vi tog ut honom för att träna och det ska vi göra idag också, samma lilla skog men rätt väg. Och när vi kom hem så var han helt slut! Han sov ganska länge efter!❤
 
 
 
Ibland väljer han underliga platser att sova på! Bakom toan, framför toan och i duschen!

2014-06-22
19:46:11

Glass-Specialen
Hejsan, nu har jag tänkt att göra glass-specialen, men jag har fortfarande en glass kvar och den kommer jag ta smaka snart. Men tills vidare så tar vi de glassar som jag har smakat! Men kommer bara skriva priset på de glassar jag vet vad de kostar! SO LET´S GET STARTED!
 
Namn: 88
Kan köpas på: ICA
Beskrivning: Väldigt god smak på chokladen som är ett som ett tunt lager utanpå själva glassen. Och glassen är som en blandad smak med vanilj och choklad. 
Enligt mig: Denna glass kan vara ett enkelt val i glass-kiosken!
Poäng: 4/5
 
 
 
 
 
 
 
Namn: Calippo Bubbelgum
Kan köpas på: ICA
Pris: Ca 11 kr
Beskrivning: En isglass som man trycker upp och äter. Den har en stark smak av bubbelgum och är väldigt söt.
Enligt mig: Denna glass är för söt, och har för stark smak av bubbelgum. Därför så blir denna en mindre favorit.
Poäng: 1/5
 
 
 
 
 
 
Namn: Calippo Cola
Kan köpas: ICA
Pris: Borde kosta lika som smaken bubbelgum, så 11 kr.
Beskrivning: Isglass som man trycker upp för att kunna äta. Som har smak av coca cola. Väligt söt smak.
Enligt mig: Inte för mycket sött och perfekt smak av coca colan. Jag kan välja denna på en het sommardag.
Poäng:3/5
 
 
 
 
 
Namn: Glasstrut Daim
Kan köpas på: ICA
Beskrivning: God choklad som täcker vaniljglassen. Små daimkulor som gömmer sig i vaniljglassen. Och i botten av kexet och glassen så är det choklad.
Enligt mig: Så är detta ett val man gör ibland när man köper glass. Men den är väldigt god!
Poäng: 4/5
 
 
 
 
 
 
 
Namn: Nogger
Kan köpas på: ICA
Beskrivning: Ett tunnt lager med choklad som täcker vanilj glassen. Om man ätit  upp vaniljen så finns det ett lager med choklad i glassen också.
Enligt mig: Detta är en glass man kan köpa hem i olika paket med flera sorters glass. Men det är ingen jag själv skulle gå att välja. Men den är ändå god!
Poäng: 3/5
 
 
 
 
                  Sådär ja. Då var första delen klar, jag hoppas ni gillade den. För det kommer komma en till del!
 
 
Ha det bra, så hörs vi!

2014-06-21
17:57:12

Cyberbully
Hej. Jag såg just filmen Cyberbully. Och ni som läser Nellie Berntssons blogg, ni vet att hon sett den. Och jag såg den idag. Filmen är 86 minuter. Nellie grät sig genom filmen och klarade att se en timme. Jag såg hela. Men man kommer nog inte klara sig genom den utan några tårar. det gjorde då inte jag.
 
Filmen handlar om en tjej som heter Taylor och är 17 år. På sin födelsedag då hon fyller 17 så får hon en efterlängtad dator. Hon skaffar, som så många andra, den sociala medien Clicksters. På hemsidan kan alla på skolan ha ett eget chattrum som man skriver i. Men det som händer är att Taylor blir utsattför nätmobbning på sidan. Och till slut klarar hon inte mer. Hon ger upp.
 
Jag tycker att ni ska ta er tid och kolla på filmen och ni kan se den på internet. Jag såg den på Swefilmer och där behövde man inget konto för att se den! Se den, Snälla! Ha det bra, så hörs vi!

2014-06-20
11:49:32

Glad Midsommar!
HALLOJ! Idag är det midsommar! Och jag önskar er en superbra dag trots det kanske inte bästa vädret! Jag tycker att midsommar är som skolavslutningen att när dom två dagarna kommer så vet man att sommaren har kommit! Fast man firar dom inte på samma sätt dock! 
 
AAngående GlassSpecialen så har jag en glass till att smaka innan jag gör den!
 
Ha en bra ddagallihopa!❤

2014-06-14
14:15:26

Snart!
Hej, just nu är det SOMMARLOV! Det är såå skönt! Vi hade skolavslutning den 11 juni på en Onsdag! Och de senaste dagarns har jag varit med kompisar! Och nu är det fikadags! Men glass-specialen kommer komma snart!💕♥

2014-06-09
17:16:53

Överraskning!
HEJ, först ska jag prata om att jag var idag på skolan jag ska börja på i sjuan och jag hamnar i 7a! Och fick även träffa mina två mentorer! Och nu till överraskningen! Jag kommer göra en Glass-Special här på bloghen och nu är det ju sommar och man äter glass, det kommer nya glassar och smakar glass! Och då kommer jag skriva vad den heter, var man köpa den, vad den kostar, vad den smakat och vilka poäng den får enligt mig! Så det kommer säkert i flera delar också!❤

2014-06-04
19:38:00

Hej!
Ni kanske inte vet att vi skaffat en valp, med namnet Elvis, jag saknar Atlas, som tyvärr gått bort!❤ Men han är en leonberger som är 11 veckor nu från i söndags! Och vi har haft honom i 3 veckor nu från söndags!❤
Det är samma ras som Atlas var! Tyvärr så har det hänt någotxså jag inte kan ladda upp bilder här på bloggen, läs gärna min och Linneas blogg alltjagsgerrsant.blogg.se det ska igentligen vara alltjagsägerärsant men alla ä:n for bort så det blev lite fel!